Strona główna » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

100% Klientów poleca nasz sklep
5,0 Średnia ocena, Ilość opinii 83
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ula
  • Data napisania recenzji: 16-11-2021
przepiękne arcydzieła, bardzo miła obsługa, szybkość i terminowość dostawy. I prezenty świąteczne pójdą w świat;-))). Gorąco polecam wszystkim, którzy doceniają rękodzieło a co za tym idzie pomysł, czas i serce włożone. Jestem pewna że znowu coś zakupię;-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 26-10-2021
Polecam sklep i produkty które sprzedają. Te kafelki są tak cudne i oryginalne! To genialne rzeczy na prezent. Zarówno z ramką jak i bez są urocze. San proces sprzedaży idealny
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Leszek
  • Data napisania recenzji: 07-03-2021
Przepiękne kafelki, starannie zapakowane, szybko przysłane. BRAWO!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Renata Matyjek
  • Data napisania recenzji: 22-02-2021
Firma godna polecenia. Terminowość dostaw. Bardzo szybka realizacja zamówień. Wszystko OK .Miła obsługa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Asia
  • Data napisania recenzji: 20-02-2021
Uwielbiam ten sklep. Kafelki są przepiękne. Pecam w 100 %. Cudowne na oryginalny prezent . Zawsze mam trudności przy wyborze. Po prostu magia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aneta
  • Data napisania recenzji: 17-02-2021
Super polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Patrycja
  • Data napisania recenzji: 16-01-2021
Szybko, sprawnie, niedrogo
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 16-01-2021
urocze produkty, troskliwie zapakowane, błyskawiczna dostawa i prezenciki :)))) polecam!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Christer
  • Data napisania recenzji: 12-01-2021
Some years ago we received one tile as a gift from one of our guests at the B&B we are running in southern Sweden. After some years and hanging all alone on the wall we decided to add more tiles to the collection. We always loved the single tile we had and now after having bought some 20 more we will keep some of them as our own and some of them will be given away as gifts. The tiles are really beautiful both when it comes to the artistic performance and quality. The home page is very easy to use and he only problem we had was to choose what tiles to buy as more or less all of them are so beautiful. Dziękuję i do zobaczenia. Christer
Odpowiedź sklepu:
Thank you for the nice words, thank you for recommending and we wish the end of the pandemic and the normal world, preferably like on our tiles :) Best Regards - Dominika i Bogdan
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 11-01-2021
Szybka i profesjonalna obsługa. Przesyłka odpowiednio zabezpieczona. Super!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bożena Gorska
  • Data napisania recenzji: 06-01-2021
Kupiona broszka nr 204b jest prześliczna. Przedstawia secesyjną damę. Z powodzeniem może konkurować z... kameą, a jest od niej bardziej oryginalna (kamee zdążyły się przez wieki opatrzeć). Kontakt ze sklepem bardzo sympatyczny. Cenię sobie także możliwość płacenia za pobraniem. Dostawa błyskawiczna. Zabezpieczenie paczuszki perfekcyjne. No i prezenty: gratisowe magnesy na lodówkę. A przy tym naprawdę atrakcyjne ceny, a przecież to są drobne dzieła sztuki. Sklep do polecenia przyjaciołom poszukującym czegoś oryginalnego na prezent. To mój kolejny zakup w Kafelkach-Obrazkach - mam już bajeczny pejzażyk z trzema końmi, kalendarz na 2021, no i właśnie tę broszkę. Panią Artystkę i Pana "Galernika" serdecznie pozdrawiam - Bożena Gorska
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 20-12-2020
obrazki kafelki
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 16-12-2020
Piękne kafelki, staranne opakowanie przesyłki i szybka realizacja zamówienia. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Leszek
  • Data napisania recenzji: 15-12-2020
Piękne kafelki autorstwa pani Dominika Stawarz-Burskiej. Wspaniałe prezenciki! Sklep świetnie zorganizowany, znakomita strona internetowa, sprawna logistyka, miła obsługa. SUPER SKLEP!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 13-12-2020
Kafelki są fantastyczne i od lat je kupuję
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 13-12-2020
Polecam oczywiście sklep - przede wszystkim ze względu na asortyment - przepiękne obrazki pełne magii (bardzo podoba mi sie styl autorki ), ale i za bezproblemowy proces od zamówienia do otrzymania paczuszki !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Lucyna
  • Data napisania recenzji: 08-12-2020
Kafelek dotarł cały, bezpiecznie zapakowany. Do zamówienia otrzymałam prześliczny gratis. Zamówienie zostało szybko zrealizowane i wszystkim ten sklep gorąco polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justyna
  • Data napisania recenzji: 07-12-2020
Szybka i sprawna obsługa oraz wysyłka. Wszystko ok.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 07-12-2020
Rzeczy, które kupiłem w realu są jeszcze piękniejsze :). Bardzo szybka wysyłka i bardzo starannie zapakowana. Miłym gestem jest gratisik dołożony do paczki :) Polecam zakupy w tym sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 05-12-2020
Uwielbiam Wasze kafelki
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kornelia
  • Data napisania recenzji: 01-12-2020
Świetny produkt, błyskawiczna wysyłka. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 28-11-2020
przepiękne kafelki, najwyższa jakość, bezproblemowy zakup, polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: grażyna
  • Data napisania recenzji: 17-11-2020
Gorąco polecam ,szybka dostawa ,dobry pomysł na święta i nie tylko :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: zofia
  • Data napisania recenzji: 16-11-2020
Zakupy w kafelkach-obrazkach to wielka przyjemność. Piękne rzeczy przychodzą do domu szybko, profesjonalnie zabezpieczone. A do tego mała niespodzianka w środku ;-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Maksymalnie można dodać tylko 4 obrazki
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu
BlackWeekend