Strona główna » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

100% Klientów poleca nasz sklep
5,0 Średnia ocena, Ilość opinii 117
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Julita
  • Data napisania recenzji: 01-12-2022
Szybkie, sprawne.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grażyna Kamińska
  • Data napisania recenzji: 27-09-2022
Parę lat temu, w Toruniu, trafiłam na magnesy z przepięknymi miniaturkami. Kupiłam kilka, bo nie mogłam się zdecydować, które wybrać. Wczoraj przeglądałam numer czasopisma wnętrzarskiego z 2014 i znalazłam adres Waszego sklepu. A na stronie - moje magnesy! Dobrałam jeszcze więcej, i jeszcze, i jeszcze - bo piękne... Miały być na prezenty świąteczne, ale chyba jeszcze tu wrócę :-) Jestem dzisiaj bardzo uśmiechnięta! Dziękuję
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 25-09-2022
Transakcja przebiegła bezproblemowo. Perfekcyjny sposób zapakowania zakupionych kafelków-obrazków zapewnia dostarczenie ich w nienagannym stanie i świadczy o szacunku dla klienta. Prezentowane zdjęcia na stronie sklepu dokładnie przedstawiają oferowane produkty. Polecam sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Malwina
  • Data napisania recenzji: 02-09-2022
Wspaniały, wspaniale produkty - u mnie broszki ???? imagnesy i mnóstwo gratisów ????. Gorąco polecam i dziekuje????❤️
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewelina
  • Data napisania recenzji: 09-08-2022
Przepiękne rzeczy, realizacja zamówienia super, świetny kontakt mailowy ze sklepem. Serdecznie polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 22-07-2022
Kafelki najwyższej jakości. Idealne na prezent lub do udekorowania domu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 15-07-2022
Zakup szybki. Sprawna przesyłka. Obrazki ceramiczne z wizerunkiem miast są bardzo gustowne.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 07-07-2022
Zakupy i dostawa bardzo szybko
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 07-07-2022
Super fachowa obsługa. Dziękuję. Polecam wszystkim.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: zofia
  • Data napisania recenzji: 26-06-2022
Kiedy szukam prezentu idealnego, zawsze czeka na mnie w Państwa sklepie. Polecam wszystkim, którzy cenią sobie otaczanie się pięknem i odrobiną magii.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 21-06-2022
Fantastyczna obsługa, natychmiastowy kontakt i genialne kafelki. Jestem zachwycona tymi pracami. Pozdrawiam serdecznie, Agnieszka ????
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sylwia
  • Data napisania recenzji: 09-06-2022
Kafelki zachwycające! Pięknie zapakowane. Zawsze kupowałam w galeriach teraz zdecydowałam się na bezpośredni zakup. Wspaniała obsługa, serdeczność i cudowne magnesy jako niespodzianka :) Polecam bezpośrednie zakupy w sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bożena
  • Data napisania recenzji: 04-06-2022
Już kolejny raz kupiłam w sklepie Kafelki-Obrazki parę drobiazgów. Od początku wysoko cenię oryginalny pomysł i artyzm tych projektów. Tym razem wybrałam pejzażyki mojej ukochanej Pragi oraz Częstochowy. Ich dodatkową zaletą jest niewielki format - dadzą się wcisnąć nawet na ściany obwieszone obrazami - oraz bardzo przystępna cena. A oferta jest tak bogata, że każdy może z niej wybrać wedle gustu. Gorąco polecam Kafelki-Obrazki także w sytuacjach, kiedy szukamy pięknych a łatwo osiągalnych prezentów.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Regina
  • Data napisania recenzji: 02-05-2022
Piękne kafelki. Ekspresowa dostawa. Gratisowe magnesiki - cudeńka. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 08-02-2022
Unikatowe kafelki i kalendarze. Serdecznie polecam wszystkim miłośnikom rzeczy ładnych i z duszą
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 26-01-2022
Kalendarz bardzo ładny, solidnie zrobiony. Mam już 3 rok od nich i nie ma lepszego na rynku. Cena i jakość mega na plus!! :) Piękne rysunki w kalendarzu bardzo doceniane. :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 25-01-2022
Piękne prace, świetne wykonanie, błyskawiczna wysyłka. Serdecznie polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 20-01-2022
Sprawna wysyłka. Kalendarz oczywiście super bo to już tradycja w naszym domu, że ten kalendarz musi być :) Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 13-01-2022
Bardzo polecam zakupy w Waszym sklepie. Obsługa przemiła, błyskawiczna realizacja zamówienia. Dziękuję za dodatkowe magnesy. A kafelki? To małe arcydzieła, magia i bajka zamknięta w niewielkim kwadraciku :) Pokazałam je koleżankom. Dzisiaj będę zamawiać dla nich bo także się w nich zakochały :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ALEKSANDRA
  • Data napisania recenzji: 10-01-2022
Bardzo polecam te artystyczne wyroby. Kafelki obrazki to bardzo oryginalne dzieła sztuki, starannie wykonane. Zakupiłam też płytę CD z kolędami, lubię słuchać wykonania chóralnego a jeszcze piękne wydanie. Obsługa bardzo solidna i dziękuję za gratisy magnesy :).
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 28-12-2021
Wszystkie, absolutnie WSZYSTKIE kafelki są tak piękne i tak ujmujące, jeśli chodzi o design, że w zasadzie nie ma słów, którymi owo piękno i niepowtarzalność można wyrazić. Obsługa znakomita! Moc prezentów przy okazji, a przede wszystkim niesamowita radość, że te małe perełki mam i ja :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Urszula
  • Data napisania recenzji: 21-12-2021
Sklep bardzo profesjonalny- od momentu wpłaty należności -wysyłka zamawianych produktów niemal natychmiastowa-polecam serdecznie ten sklep i firmę -Urszula R.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karolina
  • Data napisania recenzji: 21-12-2021
Polecam!!!!!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ANNA
  • Data napisania recenzji: 20-12-2021
Świetna obsługa, jakość kafelków bez zastrzeżeń. Bardzo dobry pomysł ma biznes, a dla klienta wielka radość otrzymać takie kafelki (i dać w prezencie, bo z kolei obdarowywani są zachwyceni). Wszystkiego dobrego!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Maksymalnie można dodać tylko 4 obrazki
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu