Strona główna1 » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marlena
  • Data napisania recenzji: 03-12-2018
Bardzo ładne obrazki-kafelki,zgodne z opisem.Szybka i miła obsługa.Polecam gorąco.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: zofia
  • Data napisania recenzji: 04-07-2018
To już kolejne zakupy w Kafelkach Obrazkach - zawsze szybko i sprawnie. No i te miłe niespodzianki dołączone do przesyłki ;-) Już wypatrzyłam kolejne cudeńka i przymierzam się do złożenia zamówienia. Polecam szczerze każdemu, kafelki są świetnym prezentem dla małych i dużych. Uwielbiam jak uśmiechają się do mnie ze ścian w obdarowanych domach i w moim własnym.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa Anna
  • Data napisania recenzji: 17-06-2018
Dziękuję za prezenty - magnesy ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: zofia
  • Data napisania recenzji: 17-05-2018
JAK ZAWSZE SZYBKO I PIĘKNIE. RODZINA I ZNAJOMI NIE MOGĄ SIĘ DOCZEKAĆ KIEDY DOSTANĄ KOLEJNY KAFELEK W PREZENCIE ;-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justyna
  • Data napisania recenzji: 09-04-2018
Idealna obsługa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justyna
  • Data napisania recenzji: 04-04-2018
Wysyłka ekspresowa, opakowanie i zabezpieczenie „produktu” idealne. Kafelki cudne, zresztą urzekły mnie już dawno, kiedy pierwsze na mój koniec świata dotarły przez Kraków...
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: monika
  • Data napisania recenzji: 21-02-2018
Kafelki są bardzo ładne godne polecenia na każdą okazję. Zdecydowanie polecam. Będę korzystała z usług kafelki-obrazki.pl:))
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 21-12-2017
Cieszę się, ze zdecydowałam się wreszcie spełnić swoje marzenia i namówiłam bliźnich na zafundowanie mi na święta kilku obrazków z kolekcji p. Stawarz -Burskiej. Nie za bardzo stać mnie było , by kupić samej na raz aż tyle, ile właśnie nabyłam , ale Święta i hojność Mikołaja robią swoje:). Obrazki dostarczone zostały błyskawicznie, byłam na bieżąco informowana o postępach w dostawie. Teraz tylko wieszać i patrzeć z zachwytem. Dziękuje:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dorota
  • Data napisania recenzji: 09-11-2017
Otworzyłam paczkę i...zakochałam się. Już widząc je na stronie wiedziałam, że są piękne, ale w rzeczywistości okazały się zjawiskowe :) Zamówiłam pięć sztuk, żeby dać jako prezenty część, ale już wiem że nic z tego nie będzie. Wszystkie zostaną ze mną :D Ps. Dziękuję za bonusy, to bardzo miły gest :) Pozdrawiam i życzę wielu twórczych pomysłów na nowe kafelki i nie tylko :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: zofia
  • Data napisania recenzji: 14-10-2017
Bardzo profesjonalna, szybka obsługa. Towar zapakowany idealnie. Piękne kafelki i miłe niespodzianki w przesyłkach ;-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maria
  • Data napisania recenzji: 20-01-2017
Bardzo dobry sklep .Polecam .Kafelki są pięknie wykonane i mogą być miłym upominkiem lub pamiątką.Kontakt ze sklepem bardzo dobry.Polecam ten Sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 22-12-2016
Przepiękne obrazki. Idealne na prezent ;-) SZCZERZE POLECAM!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maria
  • Data napisania recenzji: 02-12-2016
Jestem bardzo zadowolona z zakupów.Zamówienia są realizowane natychmiast.Kafelki pięknie wykonane.Mogą stanowić atrakcyjne upominki dla każdego.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maria
  • Data napisania recenzji: 23-11-2016
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie.Kafelki są śliczne! Kontakt ze sklepem bardzo dobry.Zamówienie otrzymałam natychmiast.Polecam bardzo ten sklep!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 08-11-2016
Przepiękne płytki , bardzo estetyczne .Wysyłka błyskawiczna , towar zapakowany profesjonalnie . Bardzo miłym akcentem jest prezent od firmy w postaci trzech magnesików na lodówkę :) Polecam wszystkim szukającym niebanalnych upominków .Ja wrócę tu na pewno .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Teresa
  • Data napisania recenzji: 06-11-2016
polecam bardzo dobra obsługa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Pawel Motucki
  • Data napisania recenzji: 22-08-2016
Mila,szybka i profesjonalna obsługa a kafelki przepiękne.Gorąco polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 29-07-2016
Duży wybór i bardzo szybka realizacja. Dziękuję.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anita Sochacka-Melon
  • Data napisania recenzji: 27-07-2016
Polecam - kafelki piękne
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata Klinkosz
  • Data napisania recenzji: 23-07-2016
Wyjątkowa oferta, miłą obsługa, zajrzę tu jeszcze :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Radosław Wiśnewski
  • Data napisania recenzji: 14-07-2016
Wszystko tak jak powinno być.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa Łuć
  • Data napisania recenzji: 17-06-2016
Transakcja przebiegła sprawnie i szybko.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zbigniew Rajnfus
  • Data napisania recenzji: 08-04-2016
jest ok!!!!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena Siwołowska
  • Data napisania recenzji: 23-03-2016
Bardzo dziękuję za szybką realizację zamówienia i wysyłkę kafelków.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Maksymalnie można dodać tylko 4 obrazki